Pret si Calitate Centru National de Incaltaminte Z Tower Zity Mall Rollerdrome
Ro

Despre noi

       Încă din anul 2008 Zorile S.A. a devenit parte componentă a grupului american de investiții NCH Capital. Cu sediul în New York,  New Century Holdings  este specializat in investiții pe termen mediu și lung în companii și proprietăți din Europa de Est, Balcanii de Vest și America Latină, administrînd  active de peste 3,5 miliarde dolari.

       Din 1996 New Century Holdings Moldova si-a extins considerabil activitatea investițională, dezvoltînd diverse proiecte în sectorul finaciar, imobiliar, industrial și agrar.

       În Republica Moldova, Zorile S.A. este recunoscut ca un brand ce produce și comercializează încălțăminte pentru întreaga familie cu o experiență ce depășeste 70 ani de activitate. De-a lungul anilor, marca Zorile s-a remarcat prin calitatea încălțămintei și varietatea ofertei de modele pentru toate vîrstele. Brandul Zorile oferă garanția unor pantofi atent proiectați, din materiale calitative cu un design modern în conformitate cu cerințele pieței.

      La etapa actuală Zorile S.A. administrează mai multe proiecte pe piața locală, primul fiind Zorile Centru Național de Încălțăminte, cea mai mare platformă (7200 m.p) de comercializare a încălțămintei și a brandurilor autohtone de calitate reprezentate de proiectul “Din Inimă”.

      Un alt proiect lansat în 2014 este centrul de birouri ZTOWER High-Tech Park & Business Center. Centrul de Birouri ZTower High Tech Park & Business Center este primul complex High-Tech pentru companii, grupari profesioniste si entităti de afaceri din domeniul IT. ZTOWER High-Tech Park & Business Center, de asemenea, este potrivit pentru companiile mici, mijlocii si mari, care sunt în căutarea unor spatii de birouri de clasa A si B cu spatii deschise, parcare disponibilă si sisteme tehnice de calitate.

      Cel mai nou proiect care a fost lansat în 2017 este Zity Mall. În Zity Mall, găsești cca 40 branduri autohtone și internaționale. Acolo, îți punem la dispoziție magazine atent selectate cu haine, încălțăminte și accesorii, iar în cele 5 magazine de cosmetice și parfumerie vei găsi produse de calitate și chiar exclusiviste.

În complexul mall-ului vei mai găsi: farmacie și bancă. Ne dorim ca vizita ta la Zity Mall să fie nu doar plăcută, ci și utilă.  Descoperă ZityMall.