Цена и Качество Национальный Центр Обуви Ztower Zity mall Rollerdrome
Ru

О нас

       Încă din anul 2008 Zorile S.A. a devenit parte componentă a grupului american de investiții NCH Capital. Cu sediul în New York,  New Century Holdings  este specializat in investiții pe termen mediu și lung în companii și proprietăți din Europa de Est, Balcanii de Vest și America Latină, administrînd  active de peste 3,5 miliarde dolari.

       Din 1996 New Century Holdings Moldova si-a extins considerabil activitatea investițională, dezvoltînd diverse proiecte în sectorul finaciar, imobiliar, industrial și agrar.

       În Republica Moldova, Zorile S.A. este recunoscut ca un brand ce produce și comercializează încălțăminte pentru întreaga familie cu o experiență ce depășeste 70 ani de activitate. De-a lungul anilor, marca Zorile s-a remarcat prin calitatea încălțămintei și varietatea ofertei de modele pentru toate vîrstele. Brandul Zorile oferă garanția unor pantofi atent proiectați, din materiale calitative cu un design modern în conformitate cu cerințele pieței.

      La etapa actuală Zorile S.A. administrează mai multe proiecte pe piața locală, primul fiind Zorile Centru Național de Încălțăminte, cea mai mare platformă (7200 m.p) de comercializare a încălțămintei și a brandurilor autohtone de calitate reprezentate de proiectul “Din Inimă”.

      Un alt proiect lansat în 2014 este centrul de birouri ZTOWER High-Tech Park & Business Center. Centrul de Birouri ZTower High Tech Park & Business Center este primul complex High-Tech pentru companii, grupari profesioniste si entităti de afaceri din domeniul IT. ZTOWER High-Tech Park & Business Center, de asemenea, este potrivit pentru companiile mici, mijlocii si mari, care sunt în căutarea unor spatii de birouri de clasa A si B cu spatii deschise, parcare disponibilă si sisteme tehnice de calitate.

      Cel mai nou proiect ce urmează a fi lansat în 2017 este Zity Mall,o nouă destinaţie în Chişinău pentru vînzările cu amănuntul, divertisment şi desfătare culinară. Formatul exclusiv de vînzări cu amănuntul va combina la etajul 1 (4500 m2 de suprafaţă disponibilă pentru locatiune ) mărci comerciale stilate, cu atmosfera rafinată a mediului de oraş vechi, o cafenea amplasată chiar în centrul locaţiei şi o diversitate amplă, mereu în creştere de magazine. Zity Mall va surprinde  prin cel mai convingător food-court cu o terasă imensă în aer liber (4500 m2) şi cel mai contemporan şi distractiv centru de divertisment pentru familie şi copii (3400 m2 suprafaţă comercială).